Bouw bedrijfspand verloopt voorspoedig

Na een goede voorbereiding met @LenzArchitecten en @Cornelissenaannemingsbedrijf zijn we in april gestart met de bouw van ons nieuwe bedrijfspand ter vervanging van het huidige kantoor aan de Linie 5 in Uden. Een groter, duurzaam en modern bedrijfspand met energiezuinige installaties voor ons groeiend bedrijf.

De bouw trekt aan en de orderportefeuille is goed gevuld. Dat betekent naast drukke werkzaamheden een interne verhuizing, sloop van het oude pand, nieuwe werkplekken en de nieuwbouw. Werken met bouwgeluiden op de achtergrond is een nieuwe ervaring. Mooi om de afgelopen maanden te zien hoe onze werknemers hun schouders eronder zetten om alle werkzaamheden volgens planning laat verlopen. Daar zijn we trots op!

De nieuwbouw verloopt volgens planning. Het hoogste punt bereiken we nog voor de bouwvak en na de vakantie starten we met het binnenwerk en de installaties. We kijken uit naar de oplevering van het pand voor de winter maar gaan nu eerst vakantie vieren.  Wij bedanken onze bouwpartners en medewerkers voor hun medewerking en wensen iedereen een fijne vakantie.

Tijdens de bouwvak periode is ons bedrijf van maandag 31 juli t/m vrijdag 19 augustus gesloten. Natuurlijk blijven wij bereikbaar voor dringende zaken / storingen (tel 0413-25 77 72).

Groeten Peter en Leon Herlings

<< Naar het nieuwsoverzicht