Goede zorg met hulp van de techniek

In een prachtig monumentaal pand is onlangs het Gastenhuis Teteringen gerealiseerd. Het gastenhuis is voor kleinschalige zorg en wonen voor mensen met dementie. Herlings Electro Techniek verzorgde de elektrotechnische werkzaamheden in het voormalige gemeentehuis van Teteringen, vlakbij Breda.

Aan het monumentale voorhuis zijn 20 appartementen en een woning van een zorgechtpaar gebouwd. In samenwerking met @VanGrunsvenGroepBouw&ontwikkeling realiseerde Herlings Electro Techniek de duurzame ledverlichting, noodverlichting, brandbeveiliging, krachtinstallaties en duurzame PV-zonnepanelen. Bijzonder is dat het Gastenhuis geheel is voorzien van energie zonder gebruik te maken van een gasaansluiting.

Herlings Electro Techniek maakte de techniek op maat voor de bewoners en verzorgenden. Een eerste vereiste voor dementerenden is een veilige omgeving. De aanleg van een domoticasysteem verhoogt de veiligheid en het wooncomfort in het Gastenhuis. Het deurvideosysteem en de PZI, Persoonlijke Zoek Installatie, geven bewoners een meer huiselijke sfeer en vrijheid.

Herlings Electro Techniek is trots op de geleverde prestaties en wenst de toekomstige bewoners een fijn verblijf in het Gastenhuis Teteringen.

<< Naar het referentieoverzicht