In minder dan twee jaar tijd school opgeleverd!

speelplein800

Tijdens de jaarwisseling van 2014 naar 2015 gingen twee scholen in Uden in vlammen op. De gebouwen waren verwoest en niet meer te gebruiken.

Nu staat er al weer een nieuwe school: Het speelplein. De school is in een recordtijd gerealiseerd: minder dan twee jaar! Een proces wat normaal vaak heel veel meer  tijd in beslag neemt. Deze prestatie is mogelijk geworden dankzij een perfecte samenwerking met Stichting OOG, Kiem Onderwijs en Opvang, Bonnemayer architecten, bouwbedrijf Van der Heijden, Sors adviesgroep en overige bouwpartners.

En er staat niet zomaar een school. Het is één van de duurzaamste scholen van Nederland geworden. Zo heeft Herlings Electro Techniek de school voorzien van de elektronische installaties met in het bijzonder: PV panelen en  Led-verlichting. De verlichting gaat automatisch lager als er meer daglicht is. Bovendien gaan de lampen in een ruimte uit als er niemand aanwezig is. Ook dit project is een goed voorbeeld waarin Herlings Electro Techniek  “De verbinding naar morgen” maakt.

<< Naar het nieuwsoverzicht