0413 257772 Linie 5, 5405 AR, Uden

Herlings Electro Techniek wil jullie voorstellen aan Jens van de Ven

Jens van de Ven heeft nieuwe functie bij Herlings Electro Techniek. Hij is vanaf 1 januari uitvoerder.

Mijn naam is Jens van de Ven(34). Ik woon samen met mijn vriendin en twee kinderen in Handel.

Sinds 2007 ben ik in dienst bij Herlings Electro Techniek. Ik ben begonnen als monteur en na een aantal jaar ervaring ben ik doorgegroeid naar leidinggevende monteur.

Afgelopen jaar heb ik aan gegeven dat ik klaar was voor meer/nieuwe uitdagingen. We zijn toen gaan kijken wat de mogelijkheden waren. Op kantoor waren ze op dat moment ook op zoek naar versterking in de aansturing van projecten. De werkdruk nam toe waardoor er weinig tijd was voor de projectleiders om eens een kijkje te nemen op de projecten zelf.

Vanaf januari ben ik daarom gestart met mijn nieuwe functie uitvoerder. Ik heb hierdoor veel afwisselende taken en veel contact met collega’s, onderaannemers, leveranciers en uitvoerders van bouwbedrijven waar we mee samen werken. Ik ga wekelijks naar projecten toe om te kijken wat de voortgang is en aansturen waar nodig is. In de middag probeer ik zo veel mogelijk op kantoor te zijn. De monteurs komen aan het einde van de dag terug op de zaak en dan ben ik het aanspreekpunt voor vragen en opmerkingen. Elke week heb ik een planningsoverleg met de projectleiders. Ook zorg ik er wekelijks voor dat de voortgang van projecten en de gewerkte uren in het systeem worden geregistreerd.