Ruimtes en materialen ontsmetten met UVc-licht!

“We doen ons best, maar de Corona doet het beter” vertelde minister De Jonge gisteren. Alle reden om de strijd met het virus aan te gaan. Herlings Electro Techniek wil proactief zorgdragen dat medewerkers veilig op kantoor kunnen blijven werken middels een oplossing om ruimtes en materialen efficiënt te ontsmetten met UVc licht.

De technologie van UVc licht wordt al 40 jaar toegepast in laboratoria en andere omgevingen waar microbiologische besmettingen een gevaar vormen. UVc licht heeft een golflengte van 100-280 nm en is daardoor in staat om lucht en oppervlakten te ontsmetten. Nu Covid-19 weer oplaait is het interessant om deze techniek ook bij bedrijven en instellingen toe te passen. Herlings kan een maatwerkoplossing bedenken voor elke werkruimte. Zo kunnen er armaturen geplaatst worden met UVc-licht. Ook is het mogelijk om lichtbakken of lichtstraten te maken voor het ontsmetten van bepaalde materialen die vaak aangeraakt worden.

Hierbij is het belangrijk dat de klant op een juiste manier ondersteunt wordt aangezien UVc schadelijk is voor de mens. Het systeem moet dan ook zo geïnstalleerd worden en voorzien van veiligheidsmaatregelen dat contact van mensen met het licht vermeden wordt. Herlings Electro Techniek heeft speciaal hiervoor drie medewerkers opgeleid. Vorige week hebben zij hun certificaat behaald zodat Herlings vanaf nu deze techniek kan aanbieden. Heeft u interesse? Neem dan met ons contact op via info@herlingselectrotechniek.nl

<< Naar het nieuwsoverzicht