0413 257772 Linie 5, 5405 AR, Uden

BBL of BOL-traject

Uitdagende leerwerkplek BBL Elektrotechniek of BOL Elektrotechniek

Ben je op zoek naar een leerwerkplek voor je BBL of BOL Elektrotechniek opleiding? Bij Herlings Electro Techniek bieden we hoogwaardige BBL en BOL trajecten aan in samenwerking met ervaren professionals in de elektrotechniek. Gevestigd in Uden en actief in de regio Noordoost-Brabant, zijn wij gespecialiseerd in moderne elektrotechnische installaties voor zowel de industrie als de utiliteit.

Leerwerkplek BBL Elektrotechniek of BOL Elektrotechniek.

Onze BBL Elektrotechniek en BOL Elektrotechniek Trajecten

De hele week in de schoolbanken is niks voor jou. Jij bent een aanpakker! Dus heb jij waarschijnlijk al gekeken naar een BOL- of BBL-traject. Leren én werken tegelijkertijd. Zo begin je meteen met het opdoen van ervaring en verdien je ook meteen een mooi salaris.

Bij Herlings Electro Techniek geloven we in praktijkgericht leren. Onze BBL en BOL trajecten combineren theoretische kennis met hands-on ervaring, waardoor je direct in de praktijk kunt leren en groeien. Onze ervaren vakmensen begeleiden je stap voor stap, zodat je alle aspecten van het vakgebied onder de knie krijgt.

Met een enthousiast team van goed opgeleide vakmensen maakt Herlings Electro Techniek al bijna 30 jaar installaties die aan alle eisen en normen voldoen. We doen dingen waar we energie van krijgen, nu en in de toekomst. Vanuit de opleidingen krijgen we die energie van de frisse kijk die de jeugd met zich mee brengt.
Op onze beurt steken wij onze professionals energie in jouw ontwikkeling tot professional.

Waarom Herlings Electro Techniek?

  1. Toonaangevende Expertise: Met decennia aan ervaring zijn wij dé autoriteit op het gebied van elektrotechnische installaties in onze regio.
  2. Klantgerichte Benadering: Bij Herlings Electro Techniek staat de tevredenheid van onze klanten voorop. We streven ernaar om installaties te leveren waar onze klanten jarenlang probleemloos van kunnen profiteren.
  3. Praktijkgericht Leren: Onze BBL en BOL trajecten bieden een unieke kans om direct in de praktijk te leren van ervaren professionals.
  4. Duurzame Groei: We investeren niet alleen in onze klanten, maar ook in onze medewerkers. Bij Herlings Electro Techniek krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen ons bedrijf.

Interesse in een BBL of BOL-traject?

Voel je er iets voor om samen te kijken naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Neem dan contact op met Leon Herlings, via telefoonnummer (0413) 257 772 of mail naar l.herlings@herlingselectrotechniek.nl

 

Interesse in een BBL of BOL-traject?

Neem dan contact op met Leon Herlings, Directeur bij Herlings Electro Techniek.

Deel deze vacature