0413 257772 Linie 5, 5405 AR, Uden

NIEUWS

02
dec

Een goede klik met een partner is belangrijker dan de laatste euro

Harm den Ouden is operationeel directeur bij Den Ouden Groep. Een hecht familiebedrijf wat de laatste jaren uit zijn jasje is gegroeid. In 2022 is men gestart met de bouw van een nieuw kantoorpand. Het is mooi om te zien dat zowel in de organisatie als in de nieuwbouw duurzaamheid de rode draad is.
Lees meer
01
nov

Nieuwe sporttassen voor W.E.C. uit Wijbosch

Herlings Electro Techniek heeft het elftal 35+ 2 van W.E.C. uit Wijbosch voorzien van nieuwe sporttassen.
Lees meer
21
okt

Aan de slag voor Kindcentrum Overloon

Het is definitief. We hebben de aanneemovereenkomst getekend en gaan aan de slag voor Kindcentrum Overloon. Een gebouw van ongeveer 2.000 m2 met een dorpse uitstraling waar zowel de huidige Josefschool als Spring Kinderopvang gehuisvest zullen worden.
Lees meer
31
mrt

Samen naar de juiste oplossing zoeken

Minstens zo belangrijk als de producten die DieVision vervaardigt vindt directeur Jeroen Joordens de service en ondersteuning die het bedrijf haar klanten biedt. Door je expertise te delen en samen met je klant te zoeken naar de juiste oplossing lever je als bedrijf een belangrijke meerwaarde, aldus Joordens. Deze overtuiging bleken ze te delen met...
Lees meer
16
sep

Afsluiting brandveiligheidsproject Area

Gisteren een groot brandveiligheidsproject afgesloten met medewerkers van @Area en @ Cornelissen Aannemingsbedrijf en Herlings Electro Techniek. Het project is een prachtig voorbeeld van Relatiemanagement. Het complete team is op een constructieve en positieve manier aan de slag gegaan om in vijf jaar tijd 3.324 woningen brandveilig te maken.
Lees meer
30
apr

Brandveiligheid bij Area hoog op agenda

Prettig en veilig wonen, in een omgeving waar oog is voor bewoners en waar zij oog hebben voor elkaar, is een belangrijke factor voor woonplezier. Brandveiligheid en een goede brandpreventie zijn daar, hoewel minder zichtbaar, een belangrijk onderdeel van.
Lees meer
08
dec

Een goede relatie heb je voor het leven

Patricia van Lanen is mede-eigenaar van Dutch Hunting Falcons en Het Muithuis. Een van de activiteiten is het fokken van valken. Herlings Electro Techniek heeft een uitgebreid camerasysteem gemaakt waarmee Patricia elke vogel nauwlettend kan observeren.
Lees meer
26
okt

Vanuit het ondernemerschap elkaar goed aanvoelen.

Renee van der Kruijs is commercial manager bij Van der Putten en een van zijn neventaken is het regelen van de facilitaire voorzieningen. Voor de Elektra is hij een aantal jaren geleden in contact gekomen met Herlings Electro Techniek. Met Herlings hebben we korte lijntjes, zij begrijpen ons als ondernemer. In een paar woorden geef...
Lees meer
22
okt

Samen met leveranciers naar een hoger niveau

Mirjam van Lamoen is eigenaar/directeur van De Ideeënfabriek. Mirjam is verantwoordelijk voor alles wat met huurders te maken heeft. Een belangrijke taak van haar is om toegevoegde waarde te leveren voor huurders en bezoekers van De Ideeënfabriek. Ze wil de huurders ontzorgen. Bedrijven moeten zich op een prettige manier thuis voelen en moeten van alle...
Lees meer