0413 257772 Linie 5, 5405 AR, Uden

NIEUWS

16
mrt

Herlings Electro Techniek wil jullie voorstellen aan Jens van de Ven

Mijn naam is Jens van de Ven(34). Ik woon samen met mijn vriendin en twee kinderen in Handel. Sinds 2007 ben ik in dienst bij Herlings Electro Techniek. Ik ben begonnen als monteur en na een aantal jaar ervaring ben ik doorgegroeid naar leidinggevende monteur. Afgelopen jaar heb ik aan gegeven dat ik klaar was...
Lees meer
23
feb

Het gastenhuis in Roermond opgeleverd

Deze week ronden we ons project af in Roermond. Het betreft een prachtig gastenhuis met twintig appartementen voor mensen met dementie, waarvan twee voor (echt)paren. Het gastenhuis ligt in een nieuwe wijk in Herten, 3 km van het centrum van Roermond.
Lees meer
12
dec

Toegevoegde waarde op topniveau

Pivot Park in Oss is een campus waar biofarmaceutische bedrijven een bedrijfsruimte kunnen huren die aan alle voorwaarden voor farmaceutisch werk voldoet. Hiermee ontzorgt Pivot Park haar huurders. Herlings Electro Techniek onderhoudt de elektrotechnische installaties op het park.
Lees meer
02
dec

Een goede klik met een partner is belangrijker dan de laatste euro

Harm den Ouden is operationeel directeur bij Den Ouden Groep. Een hecht familiebedrijf wat de laatste jaren uit zijn jasje is gegroeid. In 2022 is men gestart met de bouw van een nieuw kantoorpand. Het is mooi om te zien dat zowel in de organisatie als in de nieuwbouw duurzaamheid de rode draad is.
Lees meer
01
nov

Nieuwe sporttassen voor W.E.C. uit Wijbosch

Herlings Electro Techniek heeft het elftal 35+ 2 van W.E.C. uit Wijbosch voorzien van nieuwe sporttassen.
Lees meer
21
okt

Aan de slag voor Kindcentrum Overloon

Het is definitief. We hebben de aanneemovereenkomst getekend en gaan aan de slag voor Kindcentrum Overloon. Een gebouw van ongeveer 2.000 m2 met een dorpse uitstraling waar zowel de huidige Josefschool als Spring Kinderopvang gehuisvest zullen worden.
Lees meer
31
mrt

Samen naar de juiste oplossing zoeken

Minstens zo belangrijk als de producten die DieVision vervaardigt vindt directeur Jeroen Joordens de service en ondersteuning die het bedrijf haar klanten biedt. Door je expertise te delen en samen met je klant te zoeken naar de juiste oplossing lever je als bedrijf een belangrijke meerwaarde, aldus Joordens. Deze overtuiging bleken ze te delen met...
Lees meer
16
sep

Afsluiting brandveiligheidsproject Area

Gisteren een groot brandveiligheidsproject afgesloten met medewerkers van @Area en @ Cornelissen Aannemingsbedrijf en Herlings Electro Techniek. Het project is een prachtig voorbeeld van Relatiemanagement. Het complete team is op een constructieve en positieve manier aan de slag gegaan om in vijf jaar tijd 3.324 woningen brandveilig te maken.
Lees meer
30
apr

Brandveiligheid bij Area hoog op agenda

Prettig en veilig wonen, in een omgeving waar oog is voor bewoners en waar zij oog hebben voor elkaar, is een belangrijke factor voor woonplezier. Brandveiligheid en een goede brandpreventie zijn daar, hoewel minder zichtbaar, een belangrijk onderdeel van.
Lees meer