0413 257772 Linie 5, 5405 AR, Uden

Toegevoegde waarde op topniveau

Pivot Park in Oss is een campus waar biofarmaceutische bedrijven een bedrijfsruimte kunnen huren die aan alle voorwaarden voor farmaceutisch werk voldoet. Hiermee ontzorgt Pivot Park haar huurders. De verschillende huurders vormen samen een kennisgemeenschap die allemaal de wereldwijde gezondheid willen verbeteren. Arno, Conrad en Ton zijn alle drie betrokken bij de operationele werkzaamheden op Pivot Park.

Pivot Park biedt alle basisvoorzieningen voor een farmaceutisch bedrijf om aan de slag te gaan. En dat is een hele waslijst. Denk aan vergunningen, laboratoria, spoelkeukens, technische apparatuur, opslagruimtes, gasvoorzieningen, afvalstromen, BHV, vergaderruimtes, restaurants en nog veel meer. Als een bedrijf al deze voorzieningen zelf zou moeten regelen, zou men een kapitaal armer zijn.

Het bedrijf/ Pivot Park huisvest ongeveer 60 bedrijven met ongeveer 800 werknemers. Het ene bedrijf richt zich op innovatief onderzoek rondom de ontwikkeling van een nieuw medicijn, terwijl een ander bedrijf gespecialiseerd is in het aanvragen van patenten.. Elk bedrijf heeft zijn expertise en er wordt volop samengewerkt onderling. Zo is er een dynamische, op farma gebaseerde kennisgemeenschap.

Succesvolle campus

Op de campus in Oss werken ook universiteiten en onderwijsinstellingen. Hierdoor biedt Pivot Park samen met hen opleidingsmogelijkheden aan werknemers van bedrijven op Pivot Park en studenten. Pivot Park is één van de succesvolste biofarmaceutische campussen op de Europese markt.

Het operationeel team van Pivot Park is dagelijks bezig om de kwaliteit van alle voorzieningen te bewaken en nieuwe projecten te begeleiden. “Wij moeten ervoor zorgen dat de toegevoegde waarde van ons park op topniveau blijft, dat wij mee blijven denken met onze huurders en partners”, vertelt Arno van Ravestein, Project & Utility manager van Pivot Park. En dat kan het operationeel team niet alleen, ze werken samen met diverse partners.

Proactieve houding

Voor de elektrotechnische installaties doet Pivot Park al jaren een beroep op Herlings Electro Techniek. “Het zijn fijne mensen om mee te werken en ze komen alle afspraken na. Als je bedrijven hebt die ‘ja’ zeggen, maar vervolgens ‘nee doen’ is dat funest. Onze partners vertegenwoordigen ons bedrijf, dus daar moeten we van op aan kunnen”, zegt Ton Sluis, Construction Supervisor van Pivot Park. Ook vindt het team het fijn dat de monteurs meedenken met het bedrijf.

“Alles valt of staat met mensen. Het is het personeel wat het bedrijf maakt.”

“De monteurs van Herlings Electro Techniek voelen aan wat wij belangrijk vinden en ondernemen daarop actie. Ze komen altijd in keurige bedrijfskleding en doen het werk met veel perfectie. Ik kan ze met een gerust hart loslaten op onze campus. Opdrachten worden netjes uitgevoerd en ze zullen altijd eerst overleggen als het op een andere wijze beter kan. Deze proactieve houding vinden we prettig, daarmee ontzorgen ze ons. Ja, alles valt of staat met mensen. Het is het personeel wat het bedrijf maakt”.

Kwaliteit

De samenwerking tussen Pivot Park en Herlings Electro Techniek toont aan: als je een partner nodig hebt voor bepaalde werkzaamheden, let dan op de kwaliteit van de dienstverlening. Fijn is het als je de medewerkers van je partner aan het werk kunt zetten, zonder dat je er met je neus bovenop hoeft te staan. Herlings Electro Techniek zorgt daarvoor. Door zoveel mogelijk dezelfde monteurs naar de klant te sturen, ontstaat een stevige binding met de klant. Ze maken daardoor als het ware deel uit van het team. Flexibiliteit en afspraken nakomen behoren tot de kernwaarden van Herlings Electro Techniek. Juist dat zorgt ervoor dat Pivot Park vertrouwt op de Udense onderneming.

BedrijfPivot Park
KlantArno van Ravestein
FunctieProject & Utility manager