0413 257772 Linie 5, 5405 AR, Uden

Herlings Electro Techniek ontvangt SCIOS scope 8 en scope 10 certificaat van DEKRA

Herlings Electro Techniek heeft op 30 juni 2023 het certificaat voor Scope 8 en Scope 10 van test- en certificeringsbedrijf DEKRA ontvangen. Dit geeft aan dat Herlings voldoet aan richtlijnen om SCIOS scope 8 en scope 10 uit te mogen voeren. Veiligheid heeft een hoge prioriteit binnen Herlings. Naast VCA, BRL en BMI zorgt de toevoeging van de SCIOS scope 8 scope 10 ervoor dat wij een extra stap kunnen zetten in het creëren van een veilige omgeving.

Bij een SCIOS Scope 8 inspectie worden vaste elektrische installaties beoordeeld op veiligheid. Als werkgever ben je vanuit de Arbowet verplicht om te zorgen voor een veilige werkomgeving, de SCIOS Scope 8 inspectie kan hieraan bijdragen. Bij een SCIOS Scope 10 inspectie ligt de nadruk op het beoordelen van brandrisico bij het keuren van elektrisch materieel.

Verzekeraars eisen tegenwoordig Scope 8 en Scope 10 en vanaf juni zijn wij gecertificeerd om deze inspecties uit te voeren. Dit maakt ons flexibel en een ‘one-stop-shop’. Dit houdt in dat wij eerst langkomen om te inspecteren of alle installaties volgens de richtlijnen zijn geïnstalleerd. Vervolgens stellen wij een plan op om de veiligheid te verbeteren. Tot slot zorgen wij ervoor dat eventuele gebreken snel en adequaat hersteld worden. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan de veiligheid in Uden en omgeving.

De certificering is uitgevoerd door DEKRA, één van de grootste test- en certificatie-instellingen ter wereld. DEKRA heeft uitgebreide expertise in het auditen en certificeren van managementsystemen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en informatiebeveiliging.