0413 257772 Linie 5, 5405 AR, Uden

In the spotlight: René

Onze werknemers werken elke dag aan de mooiste projecten. Deze keer gingen we langs bij René. René is al 25 jaar werkzaam bij Herlings Electro Techniek.
In die tijd heeft hij Herlings zien veranderen: de projecten werden steeds groter. René vertelt dat hij juist die grote projecten de leukste uitdaging vindt.

Zo ook nu in Lent. Hier werkt hij sinds mei aan de bouw van een nieuw Gastenhuis. Enthousiast laat hij zien waar hij mee bezig is.
Speciaal aan deze installatie is dat hij volledig brandveilig gemaakt is. Dit is een speciale techniek die ervoor zorgt dat in geval van brand, de brand zich niet kan verspreiden.
Een leuke bijkomstigheid aan dit project: met 4 verdiepingen heb je mooi uitzicht op de skyline van Nijmegen.

René woont in Nistelrode met zijn gezin. Naast zijn werk is René druk met zijn eigen bedrijf: Los door het bos. Elk weekend organiseert hij allerlei activiteiten, van Wie is de mol? tot huizenjacht en zelfs een escape into nature.
Daarnaast runt hij hier ook een Bed & Breakfast. Zoals hij het zelf zegt levert het hele andere energie op. Hij vindt het heerlijk om het enthousiasme van de mensen te zien.

René deelt zijn gedachten terwijl hij op de bouw loopt: “Kleine projecten zijn fijn vanwege het snelle zichtbare resultaat.
Bij grotere projecten wordt het juist een uitdaging om ervoor te zorgen dat de gehele bouw soepel verloopt,” legt hij uit. “Bij het leggen van het dek moet je al anticiperen op het afmonteren.” Door samen creatief te denken, kan de bouw soepel verlopen.

De bouw van het Gastenhuis loopt voorspoedig en in mei 2024 wordt het Gastenhuis opgeleverd.

Lijkt het jou leuk om je bij ons gezellige team te voegen? Neem dan contact op met ons op!