0413 257772 Linie 5, 5405 AR, Uden

Samen met leveranciers naar een hoger niveau

Mirjam van Lamoen is eigenaar/directeur van De Ideeënfabriek. De Ideeënfabriek biedt werk- en ontmoetingsruimte aan creatieve ondernemingen. Diverse ondernemingen huren een vaste ruimte en het is ook mogelijk om een flexruimte of vergaderplek te huren. Doordat ondernemers elkaar ontmoeten worden ideeën uitgewisseld en komen er mooie creaties tot stand.

TOEGEVOEGDE WAARDE HOOG HOUDEN

Mirjam is verantwoordelijk voor alles wat met huurders te maken heeft. Een belangrijke taak van haar is om toegevoegde waarde te leveren voor huurders en bezoekers van  De Ideeënfabriek. Ze wil de huurders ontzorgen. Bedrijven moeten zich op een prettige manier thuis voelen en moeten van alle gemakken worden voorzien. De flexplekken worden vaak gehuurd door kleinere bedrijven. Voor hen is de Ideeënfabriek een upgrading van hun bedrijf. Ze kunnen in een prachtige ambiance hun klanten ontvangen.

Om de toegevoegde waarde hoog te houden werkt Mirjam samen met diverse partners. “Ik spreek niet van een inkooprelatie want zo wil ik de samenwerking niet zien. Mijn leveranciers zijn voor mij  relaties die mij kennis en kunde leveren en die mij proactief adviseren en triggeren om verder te denken en zo de kwaliteit van De Ideeënfabriek naar een hoger niveau tillen”.

“Mijn leveranciers zijn geen inkooprelaties maar partners”

HET DRAAIT OM HET PROCES EROM HEEN

Zo heeft ze onlangs nog samen met Herlings Electro Techniek de tl-verlichting aangepast naar LED verlichting. Herlings kwam met een uitgewerkt advies. Mirjam vertelt: “Ze presenteerden een plan met een looptijd, een investeringsbedrag, subsidiemogelijkheden en een terugverdientijd. Het plan was helder en goed onderbouwd. Toen het in de Coronatijd bij ons wat rustiger was hebben we het direct laten uitvoeren.

En als je de plannen dan naar voren haalt komt ook de flexibiliteit en het organisatietalent van een leverancier in beeld. Herlings is vlak bij ons gevestigd en ze waren ook organisatorisch in staat om snel te schakelen en duidelijk te communiceren. Dat merken we ook wanneer we verbouwen om een ruimte klaar te maken voor een nieuwe huurder.

En dat is ook mijn beeld van samenwerken met leveranciers. De prijs is niet het allerbelangrijkste. Het draait vooral om kwaliteit en het proces erom heen.”

BedrijfIdeeënfabriek
KlantMirjam van Lamoen
FunctieEigenaar/directeur