0413 257772 Linie 5, 5405 AR, Uden

Trots op Niels

Als Herlings zijn wij erg trots op al onze werknemers die zich elke dag inzetten om het beste werk te leveren. Zo ook Niels, onze 21-jarige elektricien uit Haren. Hij werkt vier dagen per week bij van Berkum (dat onderdeel is van Herlings Electro Techniek) en gaat één dag per week naar school. Hij volgt namelijk de opleiding Beroeps Begeleidende leerweg (BBL) aan het Koning Willem 1 College. Naast school en werk houdt Niels zich privé bezig met voetballen en lekker chillen met vrienden.

Hij is de voorman bij de bouw van de Josefschool in Overloon. Aannemersbedrijf Teunissen uit Ysselsteyn trapte het project eind oktober 2022 af met de fundering. In januari dit jaar begonnen de elektriciteitswerkzaamheden. Het project omvatte de installatie van duurzame kracht- en lichtinstallatie in combinatie met een accupakket, domotica en beveiligingsinstallaties.

Niels vertelt dat hij de afwerking van een project het leukst vindt: wanneer de stroom wordt ingeschakeld, alle lichten gaan branden en alle stopcontacten goed functioneren, dat geeft een goed gevoel.
Niels heeft al een hele hoop ervaring opgedaan en met succes zijn eerste grote eigen project afgerond.