0413 257772 Linie 5, 5405 AR, Uden

Vanuit het ondernemerschap elkaar goed aanvoelen.

Met 12 vestigingen in Zuid-Oost Brabant en Limburg is Felix van der Putten Verf een vooraanstaande verfgroothandel met in haar assortiment een totaalpakket aan kwaliteitsproducten waaronder Sigma coatings. Het bedrijf richt zich op professionele schilders, stukadoors, timmer- en klusbedrijven. Daarnaast leveren ze verf en toebehoren aan diverse Doe-Het-Zelf ketens.

Het accent van Felix van der Putten Verf ligt op de advisering. “We zijn een sparringpartner voor onze klanten. We willen weten wat hen bezighoudt, waar ze ’s-nachts van wakker liggen. Als het nodig is gaan we ter plaatse kijken en komen dan snel en flexibel met een oplossing” vertelt Renee van der Kruijs.

Renee is commercial manager bij Felix van der Putten Verf en een van zijn neventaken is het regelen van de facilitaire voorzieningen. Voor de Elektra is hij een aantal jaren geleden in contact gekomen met Herlings Electro Techniek. Met Herlings hebben we korte lijntjes, zij begrijpen ons als ondernemer. In een paar woorden geef ik aan wat mijn wensen zijn en Herlings komt met een aantal opties en een advies. Zo kan ik snel knopen doorhakken.

Ook hebben ze een groot netwerk aan bouw gerelateerde ondernemingen die ze voor ons in kunnen zetten. Zo heeft onze verfgroothandel te maken met extra veiligheidsvoorschriften. Herlings regelt dan bijvoorbeeld dat onze gasheaters en airco’s met regelmatig gekeurd worden. Zaken met een wirwar aan wetten en regels. Ik ben blij dat ik dat aan een vertrouwd adres uit handen kan geven.

Als ondernemers voelen we elkaar goed aan. Zaken worden hier geruisloos geïnstalleerd. Vaak heb ik amper in de gaten dat er monteurs zijn langs geweest. Maar ook voor dringende zaken kan ik een beroep doen op Herlings. Ze snappen wanneer iets urgents is en staan dan ook direct klaar.  Het is voor mij prettig dat ik aan één contactpersoon van Herlings alles kan overdragen. Zo ontzorgen ze mij compleet en kan ik me bezighouden met mijn hoofdtaken.

BedrijfFelix van der Putten Verf
KlantRenee van der Kruijs
FunctieCommercial manager