0413 257772 Linie 5, 5405 AR, Uden

Beveiliging & communicatie

Beveiligingsinstallaties worden ontworpen om te detecteren, toegang te verlenen of op afstand te observeren. Omdat elk gebouw verschillend is begint Herlings Electro Techniek met een goede inventarisatie van uw wensen en risico’s. Vervolgens geven wij professioneel advies en leggen uit wat de mogelijkheden zijn.
We kennen vier soorten beveiligingsinstallaties:

Inbraaksignaleringssystemen

Staat u wel eens stil wie er allemaal toegang heeft tot uw bedrijfspand? Natuurlijk wilt u inbrekers buiten de deur houden, maar wat te denken van uw personeelsleden. Mogen zij alle ruimten van uw bedrijfspand dag en nacht betreden? Het is het zinvol om onderscheid te maken wie, wanneer tot welke ruimte toegang heeft. Een inbraaksignaleringssysteem kan u hierbij ondersteunen.

Het systeem signaleert ongewenste bezoekers met bewegingsmelders, glasbreukdetectie-apparatuur of infrarood melders. Het kan de ongewenste bezoekers afschrikken met akoestische en optische alarmgevers. Daarbij kunt u het alarm laten doorsturen naar een GSM of meldkamer, zodat er bij een melding direct actie ondernomen kan worden.

Ontruimings- en brandmeldsystemen

Een brandmeldsysteem wordt aangelegd om een brand in een vroeg stadium te detecteren. Een ontruimingssysteem geeft signalen, zodat iedereen het gebouw tijdig kan verlaten. Daarbij kan het brandalarm worden doorgezonden naar hulpdiensten die direct actie kunnen ondernemen om schade zoveel mogelijk te beperken. Herlings Electro Techniek is gecertificeerd om ontruimings- en brandmeldsystemen te installeren. Klik hier voor meer informatie.

Camera observatiesystemen

Voor bewaking op verschillende plaatsen in en rond uw pand kunt u gebruik maken van een camera observatiesysteem.  U heeft daarbij verschillende mogelijkheden, zoals vaste camera’s of op afstand bestuurbare camera’s. Er kan gewerkt worden met analoge of digitale camera’s (IP-camera’s), binnen en buitencamera’s en camera’s speciaal voor donkere ruimtes. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Tevens kunnen wij er ook voor zorgen dat de camerabeelden worden opgeslagen op een server of op een harddiskrecorder.

Toegangscontrolesystemen

Deuren die alleen door bepaalde personen geopend mogen worden kan Herlings Electro Techniek voorzien van een toegangscontrolesysteem. Toegang kan worden geboden door middel van codeklavieren, barcodes, magneetkaarten, biometrielezers en andere paslezers. Middels de lezers en bedieningen kunnen deurautomaten, elektrische sloten, elektrische sluitplaten en deurdrangers worden gestuurd.

Voor meer informatie of technische oplossingen voor beveiligingssystemen kunt u met ons contact opnemen.

Herlings Electro Techniek: “De verbinding naar morgen”.

WAAROM KIEZEN VOOR HERLINGS ELECTRO TECHNIEK?

KENMERKEN:

 • Betrokken met de klant
 • Jarenlange ervaring in de bouw
 • Denken na over morgen
 • Visie over duurzaamheid
 • LEAN management
 • Goede service en onderhoud

UW VOORDELEN:

 • Prettige werksfeer en goede communicatie
 • Elektrotechnische installaties die klaar zijn voor de toekomst
 • Lagere energiekosten / minder milieubelasting
 • Vloeiend bouwproces
 • Betrouwbare raming
 • Storingen of calamiteiten worden snel en vakkundig opgelost

INTERESSE IN ONZE DIENSTVERLENING ?

Heeft u bouw- of renovatieplannen? Of wilt de service en het onderhoud aan uw installaties verbeteren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We laten u graag zien hoe wij werken en wat we voor u en uw onderneming kunnen betekenen.