0413 257772 Linie 5, 5405 AR, Uden

Noodverlichtingsinstallaties

In geval van nood, moet iedereen een gebouw snel en veilig kunnen verlaten. Dat lijkt simpel, maar bij calamiteiten vallen nog altijd onnodig veel slachtoffers doordat de nooduitgangen niet tijdig bereikt worden. Wat bij daglicht een eenvoudige route lijkt, wordt bij stroomuitval of rookontwikkeling een lastig parcours. Zeker voor mensen die niet dagelijks in uw gebouw aanwezig zijn.

Veiligheidsvoorschriften noodverlichtingsinstallatie

Noodverlichting installeren gaat veel verder dan het ophangen van de bekende groene “UIT-bordjes”. Er moet een Programma van Eisen worden doorlopen om een compleet noodevacuatieplan op te stellen. Dat Programma van Eisen moet voldoen aan diverse eisen en voorschriften.

Herlings Electro Techniek heeft de beschikking over een gecertificeerde noodverlichtingsdeskundige die de benodigde kennis heeft van de regelgeving m.b.t. noodverlichting en vluchtwegaanduiding. Hij kan met u het hele traject doorlopen en zorgen dat uw installatie aan alle eisen voldoet.

Een noodverlichtingsinstallatie met zo laag mogelijke exploitatiekosten

Een noodverlichtingsinstallatie moet jaarlijks gecontroleerd en onderhouden worden. Daarom is het goed om bij de aanschaf  te kijken naar de exploitatiekosten. Wat is de levensduur van de lampen? Hoe vaak moeten deze vervangen worden? Hoe controleert u of alle lampen nog werken? Hoeveel tijd is er gemoeid met controle en vervanging?

Herlings Electro Techniek denkt hier graag over mee. Zo is het mogelijk om aan de noodverlichting een installatie te koppelen waarmee u realtime controle heeft over de werking van de lampen. Wel zo handig als u een grote fabriekshal bezit met honderden armaturen. Een andere oplossingsrichting is verlichting op basis van LED techniek.  LED noodverlichting heeft een lange levensduur en hoeft dus minder vaak vervangen te worden.

Controle en onderhoud van uw noodverlichtingsinstallatie

Herlings Electro Techniek werkt met  onderhoudscontracten waarbij de logboeken zorgvuldig voor u worden bijhouden. Op deze wijze kunnen wij u compleet ontzorgen m.b.t. de regelgeving over de handhaving van noodverlichting.

Voor meer informatie over een noodverlichtinginstallatie kunt u ons contact opnemen. Onze noodverlichtingsdeskundige staat u graag te woord.

Herlings Electro Techniek: “De verbinding naar morgen”.

WAAROM KIEZEN VOOR HERLINGS ELECTRO TECHNIEK?

KENMERKEN:

 • Betrokken met de klant
 • Jarenlange ervaring in de bouw
 • Denken na over morgen
 • Visie over duurzaamheid
 • LEAN management
 • Goede service en onderhoud

UW VOORDELEN:

 • Prettige werksfeer en goede communicatie
 • Elektrotechnische installaties die klaar zijn voor de toekomst
 • Lagere energiekosten / minder milieubelasting
 • Vloeiend bouwproces
 • Betrouwbare raming
 • Storingen of calamiteiten worden snel en vakkundig opgelost

INTERESSE IN ONZE DIENSTVERLENING ?

Heeft u bouw- of renovatieplannen? Of wilt de service en het onderhoud aan uw installaties verbeteren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We laten u graag zien hoe wij werken en wat we voor u en uw onderneming kunnen betekenen.