0413 257772 Linie 5, 5405 AR, Uden

Zorgsystemen

Zorgcentra willen een zekere en veilige omgeving voor hun cliënten.  Een integraal zorgsysteem creëert veiligheid  en kan van levensbelang zijn.  Maar wat voor zorgsysteem past er binnen uw organisatie?
Vele factoren spelen daarin een rol. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Herlings Electro Techniek is specialist in zorgsystemen en levert geavanceerde zorgsystemen waaronder:

Verpleegoproepsystemen en patiëntmonitoring

Een communicatiesysteem tussen cliënten en personeel. Dit systeem biedt veiligheid en betrouwbaarheid omdat cliënten het personeel altijd kunnen bereiken. Cliënten kunnen mondeling een situatie toelichten. Personeel kan een inschatting maken van de situatie en hulp bieden waar de nood het hoogst is. Collega’s kunnen de communicatie volgen en waar nodig bijspringen. Als u werkt op een afdeling waar rust van groot belang is is het ook mogelijk om met stille alarmen te werken.

Nachtzorgsystemen

Een technische oplossing die bijdraagt aan de veiligheid van mensen die leven met een beperking. Door de toegepaste technieken zoals akoestische bewaking, deurstand signalering, beeldintegratie en audiorecording kunnen deze mensen veilig zelfstandig wonen en kan uw personeel efficiënt werken.

Dwaal- en valpreventiesystemen

Deze systemen beschermen cliënten met een ongecontroleerde drang tot dwalen. De integriteit van de cliënt wordt niet aangetast omdat het systeem onzichtbaar is en de cliënt zich nauwelijks bewust is van de genomen maatregelen.

Installaties voor minder validen toiletten (MIVA-sets)

In ieder publieksgebouw moet een mindervaliden toilet aanwezig zijn die voorzien is van een MIVA-installatie. De installatie bestaat uit een noodknop of koord waarmee de mindervalide hulp kan inroepen.

Camerabewaking

Beelden van cliënten in zorgcentra ondersteunen het personeel in het uitvoeren van hun werkzaamheden en kunnen accuraat optreden mogelijk maken. Door de beelden te bekijken kan het personeel een goede inschatting maken of men een ruimte wel of niet kan betreden. Tevens kan het personeel inschatten hoe snel men zorg moet verlenen.

Naast bovenstaande systemen levert Herlings Electro Techniek ook brandmeld- en ontruimingsinstallaties en Domoticasystemen.

Wenst u als zorgcentrum of bouwpartner graag een deskundig advies over zorgsystemen? Neem dan met ons contact op. Onze specialist in zorgsystemen staat u graag te woord.

Herlings Electro Techniek: “De verbinding naar morgen”.

WAAROM KIEZEN VOOR HERLINGS ELECTRO TECHNIEK?

KENMERKEN:

 • Betrokken met de klant
 • Jarenlange ervaring in de bouw
 • Denken na over morgen
 • Visie over duurzaamheid
 • LEAN management
 • Goede service en onderhoud

UW VOORDELEN:

 • Prettige werksfeer en goede communicatie
 • Elektrotechnische installaties die klaar zijn voor de toekomst
 • Lagere energiekosten / minder milieubelasting
 • Vloeiend bouwproces
 • Betrouwbare raming
 • Storingen of calamiteiten worden snel en vakkundig opgelost

INTERESSE IN ONZE DIENSTVERLENING ?

Heeft u bouw- of renovatieplannen? Of wilt de service en het onderhoud aan uw installaties verbeteren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We laten u graag zien hoe wij werken en wat we voor u en uw onderneming kunnen betekenen.